Tämänvuotinen sukelluksen kesäleiri pidettiin Rönnskäretin maisemissa 10-14.7. Keskiviikkona mukaan lähti 4 sukeltajaa ja perjantaina viikonlopuksi saapui 5 lisää. Sukelluskohteina olivat Vestkusten, Christiansborg, Providensia, Azira hylyt sekä muutama maisema sukellus tuuliolosuhteista johtuen.

Leiri alkoi hienoissa kelioloissa, Vestkusten käytynä ja matkalla Rönskäriin.
Leiri alkoi hieLeiri alkoi hienoissa kelioloissa, Vestkusten käytynä ja matkalla Rönskäriin.

Leiriviikon aikana saatiin kyllä kaikki mahdolliset sääolosuhteet käytyä läpi, ehkä vain lumisade puuttui. Keskiviikon tyynen ja aurinkoisen jälkeen torstaina tuuli ja satoi, perjantaina ja lauantaina aamupäivät olivat puolipilvisiä ja tuuleltaan kohtalaisia, mutta aina iltaa kohti tuuli nousi niin, että piti ottaa sellainen paikka missä nousevat aallot eivät haittaa. Sunnuntaina sitten tuulikin päivistä eniten, mutta eipä tuo haitannut kun valittiin suojainen sukelluspaikka.

Perjantaina tosiaan tuli vielä lisäjoukkoja ja jos tiivistetysti vetää päivät, niin aamupala, sukeltamaan, syömään, sukeltamaan, grillaamaan, saunomaan ja uimaan. Jopa postikin toimii Rönnskäretissä asti, Ida sai uuden sukellustietokoneen.

Sukellusleirillä oli kivaa ja kaikilla rentotunut olo! Saatiin sukellettua paljon ja ruoka oli hyvää!

NimiSukelluskerratSukellusaika
Teemu Annala118h 21min
Ida Lintala107h 32min
Jari Saarnisto105h 38min
Harri Manninen95h 20min
Jussi Kurtti53h 47min
Marko Sjöholm52h 38min
Vesa Mylläri52h 27min
Paula Mylläri52h 27min
Taina Majaniemi32h 17min