Norppien Joulujuhla 2018

Sunnuntaina 16.12 kello 19 uimahallin valot himmeni ja yleisö istui odottavaisena…
oli taas Norppien joulujuhlan aika!

Yleisössä seurataan silmät tarkkana, kun juhla alkaa
Yleisössä seurataan silmät tarkkana, kun juhla alkaa

 Jenni juontaa juhlaa
Jenni juontaa juhlaa
Alkukausi on mennyt hienosti ja Norpat ovat oppineet paljon uutta ja pitkään mukana olleet ovat kehittyneet erittäin taitaviksi vesipedoiksi. Juhlan alkuun jokainen ryhmä esitteli hieman taitojansa. Räpylät-ryhmä, joka on ensimmäistä vuotta mukana, näyttivIt kuinka taitavasti he pääsevät syvässä päässä pohjaan hakemaan esineen ja kuljettavat tyylikkäillä räpyläpotkuilla esineen altaan toiseen päähän. Maskit-ryhmä näytti kuinka uhri pelastetaan pinnalta tai pohjasta ja kuljetetaan oikeaoppisesti rantaan tai tässä tapauksessa toiseen päähän uima-allasta. Viimeinen, mutta ei niin vähäisina, Snorkkelit-ryhmä, esitteli meille taitojaan pohjassa. He vaihtoivat räpylöitä ja maskeja pohjassa sukellusparinsa kanssa.
Erinomaista taidonnäytettä
Erinomaista taidonnäytettä

Taitonäytteiden aikana Joulupukki ilmestyi altaan reunalle ja kuinkas ollakaan, kun kyse oli Norppien joulujuhlasta, niin tottakai Joulupukilla oli laitepaketti selässä. Pukki pulahti altaaseen ja odotti veteen upotetun kuusen vieressä lahjasäkin kanssa. Jokainen Norppa kävi laittamassa oman joulupallon kuuseen ja sai pukilta lahjan.
Sukeltava Joulupukki
Sukeltava Joulupukki

Kuusenkoristelua
Kuusenkoristelua
Juhlan aikana oli tilaisuus nauttia pienestä tarjoilusta sekä kokeilla onneaan arpajaisissa, jossa oli hienot voitot. Vanhemmilla ja sisaruksilla oli mahdollisuus seurata Norppien touhuamista altaassa osittain valkokankaalta, johon heijastui live-kuvaa pohjasta.
Pukkia ja kuvaaja tarkkailtiin live-kuvan välityksellä
Pukkia ja kuvaaja tarkkailtiin live-kuvan välityksellä
Ennen juhlan loppua ja pientä joulutaukoa kaikki Norpat kokoontuivat altaaseen ohjaajien kanssa, oli piiri-leikin aika. Onnistuimme 40 Norpan kanssa nätisti ”tanssimaan” räpylät jalassa ”Porsaita äidin oomme kaikki” molemmilla kotimaisilla kielillä!
Räpylät rivissä piirileikkiä varten
Räpylät rivissä piirileikkiä varten

Norppaohjaajat kiittävät tästä kaudesta ja onnistuneesta joulujuhlasta!
Erityiskiitokset joulujuhlan järjestelyistä:
Sukellustyö Takala sekä Merimuseo (live-kuva), Petri Niemelä (kuvat pinnan alla) ja Veskua & Hippoa. Kiitokset myös Teemulle, joka taas puki laitepaketin selkään 😉

Teksti: Paula Mylläri
Kuvat: Petri Niemelä, Satu Männikkö, Vesa Mylläri