Norppien Joulujuhla 2017

Norppien Joulujuhla

Loppuvuosi on joulujuhlien aikaa ja Delfiinien Norpat vietti omaa joulujuhlaansa sunnuntaina 10.12. Klo 18 uimahallin valot himmeni, allasvalot syttyi ja katsomossa istui lähes satakunta vanhempaa ja sisarusta seuraamassa Norppien toimintaa altaassa. Lähes kaikki 45 lasta pääsi juhliin esittämään osan siitä, mitä Norpissa on syksyn aikana opeteltu.

Norpat, Joulujuhla 2017.
Norpat, Joulujuhla 2017.

Maskit-ryhmä ui räpyläuintia, näytti taiton ja pituussukellusta – taidot ovat huimasti kehittyneet tässä ensimmäisessä ryhmässä, jossa suurin osa on vasta syksyllä aloittanut Norppa-toiminnan. Räpylät-ryhmä meni jättiaskeleella veteen ja teki pituussukelluksen matalaan päähän – suurin osahan menee jo oikeen hienosti päästä päähän 25m altaan. Snorkkelit-ryhmä näytti pelastustaitojaan tekemällä pelastushypyn, hakemalla uhrin pohjasta tai pinnalta ja kuljettamalla uhri turvallisesti altaan toiseen päähän.

Valojen himmennettyä pukkikin saapui piilostansa!
Valojen himmennettyä pukkikin saapui piilostansa!

Pienen näytöksen jälkeen sukeltava joulupukki tuli paikalle ja laskeutui altaan pohjalle – oli aika koristella joulukuusi ja sehän tehtiin tietysti pohjassa! Lapset saivat yksitellen käydä viemässä joulukuuseen palloja ja sen jälkeen joulupukki palkitsi jokaisen Norpan pienellä lahjalla. Sillä aikaa, kun muut koristelivat kuusta oli muille pientä viestiä ja pelejä pohjassa. Joulukuusen koristelua ja lasten pelejä vanhemmat ja sisarukset pystyivät seuraamaan valkokankaalta, jonne saatiin heijastettuna live-kuvaa pohjasta.

joulupukilla oli yllätyksiä mukana
joulupukilla oli yllätyksiä mukana

kuusen koristelua...
kuusen koristelua…

Myynnissä oli arpoja, jotka myytiin loppuun ihan hetkessä. Taisi olla hienojen palkintojen takia! Norpat olivat nimittäin viikonloppua ennen askarrelleet ohjaajien avustuksella arpajaisvoitoiksi delfiini-heijastimia, huulirasvaa ja sytykeruusuja. Päävoittona oli Norppa-huppari ja t-paitoja. Tarjolla joulujuhlissa oli piparkakkua ja mehua.

Juhlan jälkeen, kun valot syttyivät ja katsomo tyhjeni alkoi Norppien lyhyt tauko. Palaamme taas harjoitusten pariin ensi vuonna 14.1.2018, jolloin jokainen ryhmä harjoittelee tutulla ajallaan.

Norppa-ohjaajat toivottavat kaikille Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2018!
Norppa-ohjaajat toivottavat kaikille Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2018!

Teksti: Paula Mylläri
Kuvat: Jonna Ikäheimonen