Syyskokous 2017

Syyskokous 2017
Syyskokous 2017

Perjantai 18.11 klo 17.00 pidettiin Delfin ry:n sääntömääräinen syyskokous Hotel Teklan kokoustiloissa. Tarjolla oli seuran puolesta pientä suolaista naposteltavaa.

Seuran puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.22. Kokouksen järjestäytymisen sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteamisen jälkeen päästiin aloittamaan varsinainen kokous, kun 13 kerhon jäsentä oli paikalla.

Kokouksen alussa käytiin läpi Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 sekä päätettiin vuoden 2018 jäsenmaksut. Tämän jälkeen talousarvio vuodelle 2018 käsiteltiin ja hyväksyttiin. Tässä vaiheessa kokousta pieni kahvitauko oli paikallaan, ennen kuin päästiin valitsemaan kerhon puheenjohtajaa sekä muita hallitukseen kuuluvia jäseniä.

Vuoden 2018 Delfin ry:n hallitus:
Petra Särkijärvi (Puheenjohtaja)
Tanja Foxell (Rahastonhoitaja)
Jonna Ikäheimonen
Janne Koskimäki
Jouni Keskimäki
Teemu Holma
Mikko Mäenpää
Henri Paavola (1 varajäsen)
Peter Råstu (2 varajäsen)

Hetken keskustelua jouduttiin käymään ennen kuin kerhon uusi hallitus oli valittu, mutta hieno kokoonpano saatiin kasaan hoitamaan kerhon asioita vuodelle 2018. Onnea valituille!

Seuraavaksi kokouksessa valittiin toiminnantarkastajat sekä vastuuhenkilöt kerhon toiminnoille vuodelle 2018. Suurin osa kerhon vastuuhenkilöistä ovat samoja kuin edellisinä vuosina, mutta jonkin verran keskustelua käytiin siitä miten vastuuta alueittain voisi tulevaisuudessa jakaa jonkin verran enemmän kerhon muillekin jäsenille. Ensi vuoden aikana tätä asiaa yritetään selvittää ja kehittää.

Muita asioita käsiteltäessä päätettiin, että Kutterisatamaan toivottua lisää varastotilaa pyritään hankimaan uudelleen järjestelemällä ja siivoamalla nykyinen varastotila alkuvuoden 2018 aikana. ELY-keskus on myöntänyt tukea 2700€ Rönnskärin laiturin kunnostamisen. Hallitus selvittää Rönnskärin laiturin kunnostamiseen liittyvät seikat ja tekee esityksen korjaussuunnitelmasta kerhon kevätkokoukseen, jossa asiaa käsitellään uudestaan.

Vuoden 2017 sukeltaja Jouni Keskimäki
Vuoden 2017 sukeltaja Jouni Keskimäki

Ennen kokouksen päättymistä kävimme läpi kerhon tilastoa sukellustoimintaan liittyen ja valitsimme 2017 vuoden sukeltaja-palkinnon, joka tänä vuonna meni takaisin Jouni Keskimäelle. Jouni oli tänä vuonna osallistunut kaikkiin Stean reissuihin ja sukeltanut Stealta 20 kertaa eli sukellusaikaa Jounilla tuli 9h 28min.
Sukellukset vuonna 2017 Stealla

Kokous päätettiin klo 22.12 , jonka jälkeen vietettiin sukelluskauden päättäjäisiä. Sauna oli lämmin ja seura oli hyvää, joten siinähän se loppuilta vieri nopeasti.

Teksti: Paula Mylläri
Kuvat: Paula Mylläri & Petra Särkijärvi